NG på Bjertnes VGS satte opp Post-it-lapper med tekst somfeks «driter du i Gud fordi han driter ikke i deg!» pluss noen Jesus u stikkers rundt omkring på skolen. Tirsdagen etter ble det også delt ut kjeks! 

Reaksjonene var postive fra medelevene.

- Ei syntes det var sååå koselig! forteller John Elijah som er med i gruppen.
- Og andre sa takk og tokk imot, og hvis folk spurte hvorfor jeg gjorde dette var svaret: «Fordi Gud elska deg og meg så mye gav han sin sønn, derfor ønsker jeg å gi.»

- Målet med å dele ut kjeks var å elske mennesker. De fleste får kanskje en bedre start på en stressende eksamenshverdag. Målet var å spre Guds kjærlighet på en kreativ måte, og jeg er ihvertfall fornøyd!

Hva kan du gjøre på din skole for å spre kjærlighet og gi medelevene dine en bedre start på skoledagen? :)