image (1).jpg
 

Ingvild fra Akademiet VGS forteller om hvorfor hun har NG-gruppe!

- Det Jesus har gjort for meg er så enormt stort, og ingenting kan hindre meg i å dele det med andre. 

-Jeg tok over gruppen fra andre. Lederen for NG på Akademiet skulle slutte i det jeg skulle begynne - så det passet jo perfekt. Han visste at jeg var gira, til tross for at jeg aldri hadde drevet med NG tidligere. Jeg visste at jeg fra starten av ønsket å være tydelig ovenfor mine klassekamerater med hva jeg trodde på - så svaret ble et enkelt JA.

- Målet med gruppen er å vise de på skolen hvem Jesus er. Få vekk alle vrangforestillinger av en Gud som sitter på en sky med pekefingeren, og skape et bilde av en kjærlig og god Gud som sendte sin enste sønn for hvert enkelt menneske.

-Jeg skulle ønske at flere ga møtene våre en sjanse. Vi samler 10 % av de som går på skolen, noe som er bra. Likevel tror jeg mange ville fått en positiv overraskelse dersom de faktisk hadde kommet på et av møtene vi har. Jeg skulle også ønske at ledelsen på skolen ikke hadde vært en begrensning, og at vi hadde fått lov til å gjøre hva som helst - DA hadde det blitt fest.

-Den beste aksjonen jeg har vært med på er bibelutdeling, uten tvil! Å kunne gi Guds ord til alle mine medelever - det er stort! Alle fortjener en Bibel. Kanskje leser de ikke i den nå, men jeg tror likevel at den vil være til velsignelse til rett tid.

Hilsen til de som vurderer å starte gruppe: 

- Kjør på! Guds rike er en fest, og vi må gjøre det vi kan for at folk skal få oppleve det allerede nå. Det er vår oppgave å spre Guds godhet og kjærlighet - hvis ikke vi gjør det, da er det ingen andre som kommer til å gjøre det. Frimodighet og glede smitter - vær på tilbudssiden og gi mer enn det som forventes:) Det vil bli lagt merke til! Gud er på vår side.