Helene forteller om NG på Kjenn US. 

- Jeg startet opp gruppen fordi jeg ville vise mine medelever hvor fantastisk Gud er. Målet med gruppen var at de skulle få et godt bilde av Gud og kristendommen. Jeg ønsker at det hadde det kommet flere elever på møtene, og at flere elever hadde vært aktive i arbeidet vi gjør.

 - Jeg husker tilbake til da vi hadde vårt andre møte hvor det var en elev som lurte på hva vi drev med. Han hadde så mange gode tanker og spørsmål og var veldig nysgjerrig. Selv om han ikke var kristen så kjente han seg igjen i det vi snakket om.

- Beste aksjonen vi har haft var vel når vi delte ut peppekaker. Da så vi hvor mye en liten pepperkake kan gjøre for en person og alle ble jo kjempeglade.

Hilsen til de som vurderer å starte gruppe:

- Hvis du har lyst til å ha en NG-gruppe så bare gjør det. Jo lengre tid du bruker på å gruble desto lengre tid tar det før det blir starta opp en. Mitt tips er egentlig å bare hoppe ut i det å starte en gruppe.