Sebastian driver NG på Jessheim VGS! 

-Jeg startet opp Ny Generasjon i fjor sommer og følte rett og slett et kall til å starte det. Det har aldri vært noen form for kristent-lag på skolen, så jeg fikk et hjerte for skolen min. Målet har alltid vært og vil være å kunne være ett sted hvor hvem som helst som lurer på ting om Jesus kan komme. Og for kristne som ønsker å vokse i troen sin. 

- I starten hadde jeg store forventninger og de første 4-5 ukene var det bare meg og en kompis som ba i klasserommet. Etterhvert så kom det andre kristne som hadde sett samme behovet og ble med. Dette er yngre elever som jeg har kjempe tro på og som er gode leder for neste år.

- Den beste samtalen jeg har hatt var med ei jente som kom på besøk på NG og hun var ikke troende. Vi snakket om Jesu sin fred og at han kom for å gi fred og kjærlighet. Gud møtte opp og hun ønsket å ta imot Jesus. Dette var veldig sterkt og hun er per i dag forsatt med i NG.

- Det å leve ut sin tro på skolen er jo helt fantastisk. For jeg tror når man lever ut det man tror på så trenger man ikke flere "masker". Du går bare rundt å livet ditt blir et vitnesbyrd, og det er flott i seg selv. Det er jo selvfølgelig andre medelever som er uenige i det enn tror på selv, og da er det bare så enkelt som å elske dem. Man må ikke være enige med noen for å kunne elske dem, og det er det jeg synes er så bra med NG.  

Hilsen til andre som vurderer å starte gruppe: 

- Om du går på ungdomskolen eller videregående så er NG noe for deg. Det er en mulighet for deg til å vise fram troen på en måte hvor andre ungdommer kan relatere og forstå. Dette er perioder i livet hvor du kan hjelpe noen og lede dem til Jesus. Ikke la frykt, tid, tall eller omstendigheter holde deg igjen fra å være et lys i noen sin mørke hverdag.