Tonje er med i NG-gruppen på Bore US.

- Jeg ble spurt av to jenter som hadde lyst å starte Ny Generasjon om jeg ville være med og jeg svarte ja med en gang. Jeg svarte ja fordi jeg er selv aktiv i ungdomsarbeidet i Gand kirke. Jeg har hørt om andre som har slike kristen-møter på skolen og har alltid syntes at det virker så kjekt. Jeg er også veldig glad i å være med å lede, styre ting og å snakke foran folk.

- Vi vil at de kristne på skolen skal bli mer kjent med hverandre og kunne møtes og snakke om troen sin. Jeg synes det er bra og godt gjort av folk å tørre å vise at en er kristen andre steder enn i kirken.

- Målet for gruppen er å lære folk om kristendommen, om vår personlige tro og syn på troen. Å få folk til og ikke synes det er kleint å si at en er kristen. Jeg vil også kunne diskutere tro med andre og ha med meg Gud inn i den travle skolehverdagen.

- Jeg anbefaler de fleste å starte en gruppe på skolen. Det er best om dere er flere som starter den sammen, ellers kan det ta litt mye tid for en person og bli stress. Det er veldig kjekt å være med å skape et godt fellesskap og diskutere kristendom, så har du tid til å starte en gruppe på skolen din så anbefaler jeg det. Det er sinnssykt kjekt.