Under landstreffet for russ i Kongeparken var det høy partyfaktor. Ny Generasjon sitt russearbeid, Jesusruss - hadde tradisjonen tro et "Jesustelt" der 15 Jesusruss og Kristenruss var tilstede for å utgjøre en forskjell. 

Det var nok ikke Jesus flesteparten av landets russ hadde i tankene når de kom til landets største russetreff. Likevel tok det ikke lang tid før ryktet om Jesus begynte å spre seg blant de 13.000 som var tilstede på arrangementet. I strålende solvær ruslet noen innom teltet for å stille spørsmål rundt det ondes problem, andre ønsket forbønn for ulike typer skader og sykdom. Lukten av boller sivet over parken, og det ble delt ut 10.000 gratis boller i teltet. Behovet for annen drikke enn alkohol var også stort, og 15.000 enheter med saft og vann fant veien igjennom tørste russekropper. 

Takknemligheten fra årets russekull var stor. Flere av de som arbeidet på standen i "Jesusteltet" var overrasket over hvor mye en bolle, et smil og en high-five kunne utrette. Mange fikk revet ned noen av fordommene mot kristen tro, og danseshowet utenfor "Jesusteltet" var nesten på høyde med dansingen i bussringene. 

Det er fremdeles noen uker igjen av russetiden. Vi oppfordrer deg til å være tilstede på de lokale russekroene. Det betyr mer enn du aner at du er der for klassekameratene dine!