Idéen med å leie inn Isbilen kom på Gruppelederdagen. NG-gruppen på Oasen skole hadde lyst å gjøre noe nytt, og ei i gruppen ringte Isbilen og spurte om de ville komme. Under 1000kr senere hadde alle som ville på skolen fått is!

“Elevene var fornøyde og takknemlige. Alle syntes det var utrolig gøy! Vi fikk også en stor takk av lærerne etterpå, for de syntes også det var stor stas. Jesus sa at det du gjør mot en av disse mine minste, det gjør du også mot meg. Vi ville se elevene glade i en travel skolehverdag med mye mas om tentamen og eksamen.

Målet ved aksjonen var å vise kjærlighet til elevene. Og å vise andre at når du velsigner andre blir du selv velsignet. Vi drømmer om å se skolen vår fylt av Guds kjærlighet og godhet. Å jeg vet at Gud er godt i gang med å gjøre ting på Oasen Skole. Jeg har snakket med mange i ettertid av aksjonen og jeg ser at Gud holder på å åpne hjertene deres på en ny måte. Vi går på en kristen skole, og derfor har vi en annen mulighet enn mange andre. Vi får lede dem videre i livet med Gud.

Vårt mål: Når alle kommer på videregående, skal alle være så sikker i troen sin, og klare for å få med seg enda flere mennesker til himmelen.” - Julie medlem i gruppen.