_MG_3206 - color.jpg
grønn.jpg
grønn.jpg
_MG_3206 - color.jpg

MIN SKOLE - MIN MULIGHET


Finnes det ingen kristen gruppe på din skole? Tenk hva som kan skje om du bestemmer deg for å starte en slik gruppe. 

Les mer

SCROLL DOWN

MIN SKOLE - MIN MULIGHET


Finnes det ingen kristen gruppe på din skole? Tenk hva som kan skje om du bestemmer deg for å starte en slik gruppe. 

Les mer

 

3 steg for å komme i gang med gruppen

1435669091582.png
download.png
download (1).png

Samle de kristne

Noe som kan være bra å gjøre i starten er å finne ut hvem kristne på skolen og spørre om de vil være med i gruppen. 

Hvis du ikke kjenner noen selv kan du prøve å spørre ungdomslederen din, kanskje hun kjenner til noen flere! :) 

Se til at alle medlemmer i gruppen også er medlemmer i Ny Generasjon. Hvis du ikke finner flere kan du alltid starte gruppen selv! 

Snakk med rektoren

Når gruppen er startet er det topp å ta en snakk med rektoren å fortelle litt om hvem dere er og hva dere vil gjøre.

Å bygge en bra relasjon mellom rektoren og gruppen fra begynnelsen kommer til å hjelpe mye når dere skal gjøre ting senere. 

Start med samlinger

Ha en første samling der dere kan snakke litt sammen og be for skolen! Finn ut hva dere har lyst til å gjøre og hvordan dere kan vise Jesu kjærlighet best på skolen. 

PS: Litt boller og snacks er aldri en dårlig idé! 

 
 
 
 
grønn.jpg

ANDAKTER


Her er andakter dere kan ta i bruk på gruppesamlingene på deres skole eller universitet

ANDAKTER


Her er andakter dere kan ta i bruk på gruppesamlingene på deres skole eller universitet

HVA ER EKTE KJÆRLIGHE?

Så blir de stående, disse tre: trohåp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten (1.kor 13:13) Dette er et veldig kjent vers i Bibelen. Men hva betyr det egentlig?

LIGNELSEN OM MOBILEN

Alle har et forhold til mobiltelefon, så hvorfor ikke bruke mobiltelefonen til å forklare evangeliet?

 

DEN NYE GUTTEN I KLASSEN

Å være kristen handler om å bli kjent med Jesus. På grunn av fordommer er det dessverre mange som ikke tar seg bryet til å bli kjent med ham.

 

PAPARAZZI

Vi mennesker skal stå til regnskap for livene våre. Ingen mener at forbrytere av noe slag skal få gå fri. Heller ikke små forbrytere. Vi ergrer oss når rettssystemet ikke fungerer og skyldige går fri. Det eneste problemet, er at vi er alle skyldige når vi skal foran Gud. I denne andakten vil du sette fokus på at alle mennesker er skyldige for Gud og at alle sider ved livet er synlig for ham. De gode nyhetene er at Jesus har kjøpt oss fri fra alt vi har gjort.

 

JESUS OG BANANEN

Mange norske ungdommer har et feil bilde av Jesus. Det de vet om Jesus har de hørt gjennom skole, konfirmasjon, media og litt kjedelige gudstjenester. Alt for mange sitter igjen med inntrykket av en kjedelig religion som ikke har noe å bidra med til livet. Jesus kommer ofte dessverre i en kjedelig innpakning. Gjennom denne andakten viser du at det å være kristen handler om å bli kjent med og følge Jesus, og at han ikke er kjedelig.

 

HELT PERFEKT. NESTEN.

Livet mitt er helt perfekt. Jeg bekymrer meg aldri over verken store eller små hendelser i livet. Står alltid opp med en gang vekkerklokken ringer og er i nydelig humør uansett når på dagen noen snakker til meg. Valgene jeg tar er til enhver tid det beste valget som er tilgjengelig. Egentlig har jeg aldri gjort noe galt i livet, ei heller tenkt en tanke som ikke er perfekt. Aldri servert så mye som en liten hvit løgn en gang.

 
grønn.jpg

Hjelp!


Hjelp!


kreativ.jpg

Vi hjelper dere gjerne!

Vi i staben ønsker gjerne å hjelpe dere med planlegging, tips og triks om hva dere kan gjøre på deres skole. Skriv inn din kontakt-info, så tar vi kontakt for å avtale et tidspunkt som passer for dere. Gleder oss til å høre fra dere!