Gleder du deg til russetiden, men ønsker å inkludere mer av Jesus i den? Jesusrussen handler om å spre Guds kjærlighet når de fleste andre kanskje bare tenker på fyll og fest. 

6.-8. Mai går det famøse og beryktede Landstreffet i Stavanger av stabelen og vi stiller selvfølgelig med Jesustelt. Ifjor ble det delt ut 9000 boller og tusenvis av glass med saft/vann til tørste og sultne russ. I år håper vi å nå enda flere!

Vi deler ut boller og saft, men vi har også drøssevis av gode og viktige samtaler som ofte når folk der de trenger det. Å være med i Jesusteltet på LS er altså ikke bare en mulighet for å dele ut kirkekos, men også å evangelisere for dine medruss!

“Å være med på LS ifjor var definitivt høydepunktet i hele russeåret mitt! Jeg hadde det utrolig gøy, ble kjent med så mange folk og fikk så mange gode samtaler. Folk var utrolig åpne og lette og snakke med, og jeg fikk også sjansen til å be for flere russ” - Jesusruss 2015. 

Om du vil være med på Jesus-festen hele helgen dekker du reiseutgifter selv, men så dekker vi inngangsbillett (prestepass med noen regler), og noen av måltidene.

Melder du deg inn som Jesusruss blir du medlem i Ny Generasjon. Du vil motta en faktura på 100 kr sammen med et sett strykemerker ved innmelding.