Ny Generasjon har to ben - bønn og evangelisering

Bønn og evangelisering kan gjøres på mange kreative måter og er selve pulsårene i skolearbeidet. Vi tror på en Gud som svarer bønn - det er noe som kan brukes maksimalt på skolen. Be for venner, fiender, lærere og vaskepersonalet. Samtidig som vi ber så tenker vi at det å fortelle de gode nyhetene om Jesus er viktig. Det kan gjøres ved å dele vitnesbyrdet ditt med en venn, holde en andakt på skolen, dele ut muffins, gi en bibel til klassen din eller ved å gi en god klem til en som trenger det. 

Ny Generasjon-grupper kan se veldig ulike ut og blir formet av de elevene som leder den. Som NG-gruppe vil du møte kristne fra ulike kirker og sammen kan dere finne nye kreative måter og nå ut med evangeliet på. Vi bestemmer ikke hvordan dere gjør det - målet med Ny Generasjon-gruppen er å gjøre Jesus kjent på skolen. NG-gruppen skal gi en smakebit av hvem Jesus er, og senke terskelen for å invitere dine medelever til kirken.


Det er bare å kaste seg ut i det. Vi ønsker å backe og hjelpe deg med alt vi kan, og oppmuntre din kirke til å gjøre det samme. Når du starter en gruppe får du tilsendt materiale og informasjon. Du kan også søke om pengestøtte og komme på vår årlige gruppelederdag.