KAKAO TIL AKADEMIET VGS

 
Skjermbilde+2018-05-14+kl.+13.35.29.png

GODHETSUKA PÅ OASEN BIRKELID

MER
 

JESUS & BOLLER

Tusenvis av boller, over 5000 glass med saft/vann og 200 bibler ble delt ut til russen i Kongeparken. Mange tusen russ var innom "Jesusteltet" som var tilstede på landstreffet i regi av Ny Generasjon og Jesusrussen. Noen satt seg ned for å varme seg eller slappe av litt, noen ønsket å prate om tro, og mange ønsket å spise en bolle eller ta seg ett glass med drikke som ikke inneholdt alkohol. 

Russen var ekstremt takknemlige for ett slikt samlingssted på landstreffet og ryktene om "bolleteltet", "Jesusteltet" og "bibelteltet" spredte seg fort på området. Til tider var det lange køer for å komme inn i teltet. Flere russ kom også og spurte om de kunne få med en ekstra bibel til en venn eller venninne. 

Den ene veggen i teltet ble dekorert som en bønnevegg med russekortene til russen, og over 500 russ gav respons på at de ønsket forbønn. Gjennom godhet og gode samtaler har flere russ fått ett nytt bilde av hvem Jesus er. 

Hvis du er russ i 2019, vil vi varmt anbefale deg å bli med som Jesusruss og joine landstreffet i kongeparken. Meld deg inn som Jesusruss her: http://www.nygenerasjon.no/jesusruss

IMG_20180505_173409.jpg