ENDELIG EN NY NG-BIBEL!

Vi gleder oss over å lansere en ny utgave av NG-Bibelen på UT17-konferansen i september! Bibelen er en perfekt gave å gi til dine venner, klasse eller kanskje til hele skolen din. Den er også nydelig å dele ut til konfirmantene i kirken, til ungdommene i ungdomsarbeidet eller som bruk i evangeliseringsarbeid. Frem til 31.august tilbyr vi spesielt gode priser ved forhåndsbestilling. Biblene sendes ut i etterkant av UT17-konferansen 21.-23.september. Har du behov for bibler før den tid, har vi også tilbud på biblene vi har på lager. Hvem vil du gi en bibel til? 


OM BIBELEN

Fargesidene som omgir bibeloversettelsen

Ny Generasjons NT inneholder 64 fargesider som omgir selve Bibelen. De er der for å hjelpe leseren til å forstå hva Bibelen handler om, og til å skape interesse for å lese. Gjennom artikler om blant annet det ondes problem og selvbilde, males ett bilde av Guds kjærlighet. Det finnes også en presentasjon av evangeliet og ulike sider ved Jesus blir fremstilt i de ulike vitnesbyrdene. Forhåpentligvis vil du kjenne deg igjen i en eller flere av vitnesbyrdene og i artiklene. 

Ny Generasjon har produsert en helt ny versjon av utdelingsbibelen som består av det nye testamentetet omgitt av 64 fargesider. 

Om bibeloversettelsen

Bibeloversettelsen som brukes er "nye levende bibelen". Den kommer opprinnelig ifra England og er skrevet med formålet om å være lettlest for de som ikke er så vant med å lese i Bibelen. Språket er enkelt og forstå med en hverdagslig tone, og fargesidene er laget spesifikt for å passe perfekt til dine klassekamerater. 

 

De siste 15 årene har det blitt delt ut over 100.000 bibler på norske skoler. Til sammen har Ny Generasjon i Europa delt ut nesten en halv million bibler i samme tidsperiode. Bibelen er en bok som forvandler liv, og vi gleder oss til å høre flere stories om det i tiden fremover. Vil du være med på å gi ut bibler til dine venner og din skole?