Ny Generasjon har produsert en helt ny versjon av utdelingsbibelen som består av det nye testamentetet omgitt av 64 sider med vitnesbyrd, temaartikler og forklaringer. 

 

Om bibeloversettelsen

Bibeloversettelsen som brukes er "nye levende bibelen". Den kommer opprinnelig ifra England og er skrevet med formålet om å være lettlest for de som ikke er så vant med å lese i Bibelen. Språket er enkelt og forstå med en hverdagslig tone, og fargesidene er laget spesifikt for å passe perfekt til dine klassekamerater. 

Fargesidene som omgir bibeloversettelsen

Ny Generasjons NT inneholder 64 sider med vitnesbyrd, temaartikler og forklaringer som omgir selve Bibelen. De er der for å hjelpe leseren til å forstå hva Bibelen handler om, og til å skape interesse for å lese. Gjennom artikler om blant annet det ondes problem og selvbilde, males ett bilde av Guds kjærlighet. Det finnes også en presentasjon av evangeliet og ulike sider ved Jesus blir fremstilt i de ulike vitnesbyrdene. Forhåpentligvis vil du kjenne deg igjen i en eller flere av vitnesbyrdene og i artiklene. 

De siste 15 årene har det blitt delt ut over 100.000 bibler på norske skoler. Tilsammen har Ny Generasjon i Europa delt ut nesten en halv million bibler i samme tidsperiode. Bibelen er en bok som forvandler liv, og vi gleder oss til å høre flere stories om det i tiden fremover. Vil du være med på å gi ut bibler til dine venner og din skole?

 

Bidragsytere

Lasse Spilling (grafisk), Espen Gilsvik (redaktør og skribent), David Haddeland (medredaktør og skribent), John Daniel Andersen (skribent), Cornelia Bregård (skribent), Siri Novak Jensen (skribent) og Leif Kåre Lysåker (skribent). 

I tillegg rettes en stor takk til de som har bidratt med vitnesbyrd og one-liners.