Ny Generasjon Partnerbedrift

Ny Generasjon ønsker å være et redskap for å bringe evangeliet inn i skole og studentverdenen.
Vi ønsker å bygge bro mellom menigheten og universitetet og skape en arena for å dele tro i hverdagen.

Hver skole og hvert studiested trenger en kristen skolegruppe.
I Norge er det over 1600 skoler med til sammen over 600.000 elever og studenter. I dag finnes det kristent arbeid på mindre enn 15% av dem. Ny Generasjons hårete mål er å starte 500 grupper som gjør Jesus kjent på skolen sin innen 2020. Potensielt snakker vi om i underkant av 200.000 ungdommer som kommer innenfor rekkevidde av evangeliet.

Hver ung elev og student trenger en bibel!
Vi tror at evangeliet er Guds kraft til frelse. Ny Generasjon grupper har siden 2005 delt ut ca 100.000 Ny Testamenter til norske ungdommer.
Vårt drøm er at alle elevene skal få en bibel i løpet av de årene de er på skolen.
I første omgang så er vårt mål å dele ut Ny Generasjon-bibelen til 140.000 elever og studenter innen 2020. Da har vi nådd ca 1/3 av alle elevene og det betyr at vi må dele ut 20.000 årlig frem til 2020, mens vi så langt har delt ut rundt 10.000 årlig. Dette handler om at en ikke-kristen ungdom skal få bibelen presentert på et forståelig språk og med et innbydende design, i tillegg til vitnesbyrd av ungdommer som selv har opplevd den forvandlende kraften i den levende boka. 

 

Hvordan kan din bedrift bli involvert?


Vi er avhengig av økonomisk støtte for å lage ressurser, starte og følge opp grupper, tilby ledertrening og rett og slett spre visjonen til en ny generasjon unge mennesker som kan få øynene opp for at Gud kan bruke dem.
På samme måte som Elisabeth ble en støtte for den unge Maria som skulle bringe Jesus til verden trenger vi flere partnere som kan støtte den unge generasjonen i å bringe Jesus til deres verden - skolen.
Vi tilbyr logo og link til bedriftens hjemmeside på Ny Generasjons nettside, mot en årlig gave evt månedlig trekk på avtalegiro.
En annen mulighet er at din bedrifter konkret kan bli en sponsor inn i Bibelprosjektet der målet er å dele ut 140.000 Ny testamenter til skoleungdom de kommende årene.