Ny Generasjon er på jakt etter regionkoordinator for Oslo/Ahus. Stillingen er på 20%. Vi har kontor sentralt i Oslo sentrum, i pilestredet 27.

Ny Generasjon er en tverrkirkelig organisasjon som arbeider med å gjøre Jesus kjent på skoler. Vi er medlemsorganisasjon av http://lnu.no og mottar støtte fra fordelingsutvalget.

 

Vi tilbyr

Et visjonært arbeidsmiljø der visjonen er å gi Jesus til Norges skoler.

Muligheten til å være med på arrangementer i regi av Ny Generasjon

Fleksibel arbeidstid

 

Arbeidsoppgaver

Oppfølging av NG-grupper på skoler og studiesteder i Oslo/Ahus

Oppstart av nye NG-grupper på skoler og studiesteder i Oslo/Ahus

Kontakt med lokale kirker i Oslo/Ahus

Fylkessøknader Oslo/Ahus

Innhente årsrapporter for NG-grupper i Oslo/Ahus

 

Vi ser etter deg som

Kan stå bak Ny Generasjon sin visjon og arbeide for den i Oslo/Ahus

Er lærevillig til å sette seg inn i nåværende systemer og som også har et øye for forbedringspotensiale i organisasjonen.

Er nøyaktig og holder deadlines.

Har tidligere erfaring med kristent skolearbeid, og/eller kristent ungdomsarbeid. Det er ikke noe krav for å søke, andre kvaliteter kan veie opp for mindre erfaring.

 

Ny Generasjon kommer under unntaksreglene i arbeidsmiljøloven §13-3. Det er forutsetning at søkere vedkjenner seg en aktiv kristen tro og bekjennelse. Det blir innhentet opplysninger i tråd aml §13-4.

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen, eller ønsker mer informasjon? Kontakt daglig leder David Haddeland på tlf 95444452. Eventuelt send epost til david.haddeland@nygenerasjon.no.  Søknad med CV og referanser sendes til samme adresse. Søknadsfrist er senest 1.nov. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende for intervju.  
 

Søknadsfrist: 1. november