David Haddeland - Daglig leder   Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

David Haddeland - Daglig leder

Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

Maria Rossland - Media- og administrasjonsleder   Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får være med å bidra til at Jesu kjærlighet blir synliggjort på Norges skoler.

Maria Rossland - Media- og administrasjonsleder

Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får være med å bidra til at Jesu kjærlighet blir synliggjort på Norges skoler.

Sander Aanonsen - økonomiansvarlig   I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.

Sander Aanonsen - økonomiansvarlig

I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.

 
Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig   Jeg har stor tro på at når kirker stiller seg bak unge som formidler Jesus på skolene vil mennesker bli ledet til Jesus!

Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig

Jeg har stor tro på at når kirker stiller seg bak unge som formidler Jesus på skolene vil mennesker bli ledet til Jesus!

Jon Ole Bagstad - Regionskoordinator ØST

Jon Ole Bagstad - Regionskoordinator ØST

Sigurd Stakkeland - Regionskoordinator VEST

Sigurd Stakkeland - Regionskoordinator VEST

 
Kristoffer Sørdal - Trainee   Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!

Kristoffer Sørdal - Trainee

Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!

Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-10-31 kl. 20.03.32.png