David Haddeland - Daglig leder Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

David Haddeland - Daglig leder

Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

Maria Gåsland - Media- og administrasjonsleder Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får bidra til at Jesu kjærlighet blir vist på Norges skoler.   

Maria Gåsland - Media- og administrasjonsleder

Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får bidra til at Jesu kjærlighet blir vist på Norges skoler. 
 

Espen Larasen - økonomiansvarlig I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.  

Espen Larasen - økonomiansvarlig

I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.
 

Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus

Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

Daniel Espeland - Prosjektleder

Daniel Espeland - Prosjektleder

Kristoffer Sørdal - Trainee Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!  

Kristoffer Sørdal - Trainee

Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!

 

Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig

Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig

Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-10-31 kl. 20.03.32.png