Espen Gilsvik - Daglig leder(permisjon til 31/7-17) Stolt av Jesus, kona, barna, barten, samt verdens beste jobb med å gjøre Jesus tilgjengelig for Norges skoler og studiesteder.

Espen Gilsvik - Daglig leder(permisjon til 31/7-17)

Stolt av Jesus, kona, barna, barten, samt verdens beste jobb med å gjøre Jesus tilgjengelig for Norges skoler og studiesteder.

David Haddeland - Administrasjonleder(konstituert daglig leder til 31/7-17) Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

David Haddeland - Administrasjonleder(konstituert daglig leder til 31/7-17)

Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

Thomas Neteland - Grafisk designer og gruppeoppfølging.  Jeg jobber i Ny Generasjon fordi jeg elsker Jesus, har troen på ungdommer og ønsker å bygge kirke på planeten Tellus.

Thomas Neteland - Grafisk designer og gruppeoppfølging. 

Jeg jobber i Ny Generasjon fordi jeg elsker Jesus, har troen på ungdommer og ønsker å bygge kirke på planeten Tellus.

Joakim Skavern - Partnerkirkekonsulent og forkynner Jesus er min store helt og forbilde. Ingenting gjør meg mer begeistret enn å se unge mennesker forstå det fantastiske budskapet om Jesus og følge hans eksempel om å elske sine medmennesker.  

Joakim Skavern - Partnerkirkekonsulent og forkynner

Jesus er min store helt og forbilde. Ingenting gjør meg mer begeistret enn å se unge mennesker forstå det fantastiske budskapet om Jesus og følge hans eksempel om å elske sine medmennesker.
 

Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus

Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

Tom Kristoffer Olsen - Regionskoordinator i Trøndelag Det er beundringsverdig at Ny Generasjon ser ungdommers potensiale til å dele Jesus med sine medelever. Derfor er det svært spennende å få være med på verdens mest spennende og lærerike misjonsfelt - skolen! 

Tom Kristoffer Olsen - Regionskoordinator i Trøndelag

Det er beundringsverdig at Ny Generasjon ser ungdommers potensiale til å dele Jesus med sine medelever. Derfor er det svært spennende å få være med på verdens mest spennende og lærerike misjonsfelt - skolen! 

Kristoffer Sørdal - Trainee Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!  

Kristoffer Sørdal - Trainee

Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!

 

Sara-Louise Emmerhoff - Regionskoordinator i Hordaland Jeg elsker å jobbe med NG, fordi jeg elsker å være blant mennesker Gud har hjerte for, og Guds hjerte banker for de som går på våre skoler. 

Sara-Louise Emmerhoff - Regionskoordinator i Hordaland

Jeg elsker å jobbe med NG, fordi jeg elsker å være blant mennesker Gud har hjerte for, og Guds hjerte banker for de som går på våre skoler.