David Haddeland - Daglig leder  Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

David Haddeland - Daglig leder

Lidenskapelig opptatt av Jesus, kirken og ungdommer. Overbevist om at skolen er Norges beste misjonsarena.

 Maria Rossland - Media- og administrasjonsleder  Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får være med å bidra til at Jesu kjærlighet blir synliggjort på Norges skoler.  

Maria Rossland - Media- og administrasjonsleder

Jeg elsker at jeg i Ny Generasjon får bruke mine kvaliteter, samtidig som jeg får være med å bidra til at Jesu kjærlighet blir synliggjort på Norges skoler.
 

 Espen Larasen - økonomiansvarlig  I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.  

Espen Larasen - økonomiansvarlig

I Ny Generasjon får jeg bidra med det jeg kan og på samme tid leve ut misjonsbefalingen i hverdagen slik at flere får se Jesu kjærlighet i ord og handling.
 

 Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus  Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

Brian Oyat - Regionskoordinator i Oslo og Akershus

Jeg digger Jesus og har ett enormt ønske om å se andre mennesker oppdage hvem Jesus er. Å være kristen i hverdagen er noe som jeg virkelig brenner for. 

 Daniel Espeland - Prosjektleder  Digger at jeg kan bruke min kompetanse på å hjelpe ungdommer som brenner for Jesus. 

Daniel Espeland - Prosjektleder

Digger at jeg kan bruke min kompetanse på å hjelpe ungdommer som brenner for Jesus. 

 Kristoffer Sørdal - Trainee  Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!  

Kristoffer Sørdal - Trainee

Det finnes fortsatt mennesker som ikke kjenner Jesus! Derfor digger jeg muligheten Ny Generasjon har til å spre budskapet om Jesus til der flesteparten av Norges ungdom er, nemlig på skolen!

 

 Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig  Jeg har stor tro på at når kirker stiller seg bak unge som formidler Jesus på skolene vil mennesker bli ledet til Jesus!

Raymond Randøy Ødegaard - Partnerkirkeansvarlig

Jeg har stor tro på at når kirker stiller seg bak unge som formidler Jesus på skolene vil mennesker bli ledet til Jesus!

Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-12-20 kl. 11.06.57.png
Skjermbilde 2017-10-31 kl. 20.03.32.png