Regionskoordinator Vest-Agder - 20%

På Sørlandet har vi mange aktive Ny Generasjonsgrupper og for å styrke oppfølgingen inn mot disse og arbeide strategisk og visjonært inn mot nye skoler, så jakter vi en regionskoordinator for Vest-Agder i 20% stilling. Ny Generasjon er en tverrkirkelig organisasjon som arbeider med å gjøre Jesus kjent på skoler. Vi er medlemsorganisasjon av http://lnu.no og mottar støtte fra fordelingsutvalget.

 

Vi tilbyr:

- Et visjonært arbeidsmiljø der visjonen er å gi Jesus til Norges skoler.

- Muligheten til å være med på arrangementer i regi av Ny Generasjon.

- Fleksibel arbeidstid som passer bra i kombo med studier eller annet arbeid.

 

Arbeidsoppgaver

- Oppfølging av NG-grupper på skoler og studiesteder i Vest-Agder.

- Oppstart av nye NG-grupper på skoler og studiesteder i Vest-Agder

- Kontakt med lokale kirker i Vest-Agder

- Søke på støtteordninger i Vest-Agder

- Innhente årsrapporter for NG-grupper i Vest-Agder.

 

Vi ser etter deg som:

- Kan stå bak Ny Generasjon sin visjon og arbeide for den i Vest-Agder.

- Er lærevillig til å sette seg inn i nåværende systemer og som også har et øye for forbedringspotensiale i organisasjonen.

- Strukturert og god på å arbeide selvstendig

- Er nøyaktig og holder deadlines.

- Har tidligere erfaring med kristent skolearbeid, og/eller kristent ungdomsarbeid. Det er ikke noe krav for å søke, andre kvaliteter kan veie opp for mindre erfaring.

 

Ny Generasjon kommer under unntaksreglene i arbeidsmiljøloven §13-3. Det er forutsetning at søkere vedkjenner seg en aktiv kristen tro og bekjennelse. Det blir innhentet opplysninger i tråd aml §13-4.


Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen, eller ønsker mer informasjon? Kontakt daglig leder David Haddeland på tlf 95444452. Evt epost til david.haddeland@nygenerasjon.no.  Søknad med CV og referanser sendes til samme adresse. Søknadsfrist er satt til 1.sep. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende for intervju.  

"Vi satser i flere regioner fremover og hvis du bor i en annen region i landet og ønsker å gjøre noe lignende - send inn en åpen søknad til david.haddeland@nygenerasjon.no