Jesus synlig i Kongeparken

Nesten like tradisjonsrikt som russetiden selv, er det at Ny Generasjon sitt russearbeid, Jesusrussen er tilstede i Kongeparken. Tusenvis av boller og glass med saft ble delt ut, mange gode samtaler med russen og tilbakemeldinger ifra lederne på russetreffet, politi og røde kors som satt pris på vår tilstedeværelse. 

Flere fikk seg en bibel i løpet av helga, mange ønsket forbønn - og vår forbønnsvegg der alle som ønsket forbønn kunne henge opp russekortet sitt ble meget populært. Etter at sola gikk ned, gikk varmeovnen på inne i teltet, slik at russen kunne varme seg og ha en koselig samtale med noen av de som var engasjerte i Jesusteltet. Det ble også rapportert om noen som tok en bestemmelse om å følge Jesus. De blir tatt videre hånd om fremover for å hjelpe de inn i en lokal kirke. 

Espen gir stafettpinnen videre

Espen gir stafettpinnen videre

 

Espen Gilsvik som har vært involvert i organisasjonen i 13 år, og daglig leder i 10 år, gir nå stafettpinnen videre. David Haddeland tar nå over som daglig leder i Ny Generasjon.

espen.jpg
Ny Generasjon har betydd mye for meg som arbeidsplass, men kanskje enda mer som visjonær bevegelse. Å få være med på å trene og inspirere unge mennesker til å forvandle Guds kjærlighet fra en irrelevant abstraksjon til en håndgripelig praksis som preger skolehverdagen har vært et stort privilegium. Jeg har klokketro på at Ny Generasjon fortsetter i en god retning og er takknemlig for tiden jeg har fått være en del av dette.
— Espen Gilsvik
 

David Haddeland har vært aktiv i organisasjonen på nasjonalt plan de siste 6 årene, og har det siste året fungert som konstituert daglig leder. 

 
david.jpg
 
Vi har spennende prosjekter på gang. Først jobber vi med godhetsuka. Det neste prosjektet vårt er en stor nasjonal ungdomsfestival UT17 som gjøres sammen med flere nasjonale organisasjoner og lokale kirker, der ett av hovedfokusene er å gi evangeliet videre til norske skoler. Vi jobber også med å få på plass en ny versjon av NG-bibelen som lanseres på UT17. Alle disse prosjektene har som mål å inspirere, utruste og hjelpe ungdommer og studenter til å gi Jesus til sine medelever. På skoler rundt om i landet finnes det så mange unge helter som virkelig gjør en stor forskjell når de ber for skolen sin og viser klassen eller vaskedama ett glimt av Guds kjærlighet
— David Haddeland

Ny Generasjon satte for flere år siden noen hårete mål frem mot 2020. Vi ønsker å se 500 NG-grupper på Norges skoler, for å gi flere hundretusen elever og studenter muligheten til å være innenfor rekkevidden av evangeliet på sin skole. For å klare dette og gjøre jobben Ny Generasjon er ment å gjøre, henvender vi oss til lokale kirker. Vi ønsker å samarbeide med alle kirker som aktivt ønsker å gjøre bruk av Ny Generasjon for å gjøre Jesus tilgjengelig og kjent på den viktigste arenaen i Norge, nemlig skolen.

Visjonen er ambisiøs, potensialet stor og behovene mange. Dette er ikke en visjon som en kirke, ett kirkesamfunn eller en dedikert stab kan nå. For å gjøre evangeliet tilgjengelig for Norges ungdom, så trenger vi at du som leser dette engasjerer deg. Be for skolene i ditt nærområde, back unge mennesker sine initiativ på skolene sine og vær med å bære arbeidet økonomisk. Hvis du bidrar med det du kan, så kan vi garantere at vi skal gjøre det vi kan.

Sammen for Norges ungdom!

Driver Ny Generasjon alene på skolen sin

Inge er alene om NG på Orkanger VGS, men holder ikke tilbake på gleden av å vise Jesu kjærlighet til medelever. I vinter disket han opp med 35 liter gratis kakao som i løpet av kort tid gikk tom. Han ble møtt utelukkende med smil, latter og takknemlighet for varm kakao på morgenen! 

Bibelutdeling på Kongsbakken VGS!

Bibelutdeling på Kongsbakken VGS!

- Idag har vi hatt bibelutdeling på Kongsbakken VGS her i Tromsø! Vi har bestilt masse bibler med støtte fra Frifond og forskjellige kirker, og fikk besøk fra noen bibelskoleelever fra Bibelskolen i Grimstad som også var med. Vi hadde stand og gikk også rundt på skolen. Opplevde at mange klassen min både ble glad og nysgjerrig da vi tilbød dem en bibel, og ca. halvparten takket ja! 
Tips: mange som egentlig hadde takket nei endte opp med å si ja da de fikk vite at Ny Generasjon-bibelen er en skikkelig hipsterbibel!

Det er så ekstremt mye kraft i Guds ord! Vi vet at den hellige ånd må til for at folks liv skal bli forandra, og vi ber om at Gud må bruke biblene og oss til at folk på skolen vår skal bli kjent med Jesus!

Johanne, medlem i NG-gruppen. 

Grensesprengende

Grensesprengende

Vi elsker grensesprengende duppeditter, og vi ser opp til mennesker som sprenger grenser for hva vi trodde var mulig. Ved å sprenge noen begrensninger i ditt eget liv, kanskje du kan være med å se at Gud sprenger noen grenser på skolen din?

Grenseløs bønn
Be uten opphold, be så skal du få, det to eller flere har blitt enige om skal de få av vår Far i himmelen. Det er rett og slett noe grenseløst med det å be. Hvorfor ikke la 2017 bli et år der du ber større og mer konkrete bønner enn før? Be for din egen skole, men kanskje kan du kontakte noen av de andre NG-gruppene i byen eller i området rundt også kan dere be for hverandres skoler? Bønnehitlist med navn på 5 personer dere ønsker skal bli kjent med Jesus kommende skoleår er en nydelig start. Bønnestaffett der man har en dag i uka der man ber for skolen sin, før man leverer stafetten videre til nestemann i NG-gruppa. Eller hva med en bønnevandring rundt skoleområdet før skolen starter på morgenen?

Grensestrekkende planer
Legg noen planer for skoleåret som knaser litt, rett og slett noen sprø planer. Når du utvider perspektivet på hva du tror er mulig å gjøre på skolen din, så vil det frigjøre masse kreativitet som kan gjøre at folk får sett nye sider av hvem Jesus er. Noen tips kan være å ha droneløp i skolegården, en 8 meter høy statue av rektoren i hvit sjokolade i aulaen, dekorere plenklipperen til vaktmesteren eller strikke like gensere til alle i klassen. Eller noe helt annet. PS: Husk å spørre rektor først om du strekker grensene litt langt.

Grenserift
På din skole er det helt sikkert noen som har valgt å leve livet sitt litt annerledes enn deg, eller kanskje er det noen som kommer fra andre kulturer. Bestem dere for å rive i stykker grensene mellom folk som ser ulike ut, snakker annerledes, går i andre typer klær eller lignende. Du vet aldri hva som kan skje når man bygger vennskap, selv med de som man ikke har alt til felles med. 

Grenselesende
Bibelen går aldri av moten, den sprenger alltid grenser i folks liv når noen tar et lesejafs av boka. Bestill inn NG-bibler og gjør utdelingen med en litt annen vri. Heliumsbibler som sitter fast i ballonger oppe i taket? Eller hva med å gi en bibel med leseplan til klassen, og noen uker senere ha en kahoot der vinneren får en premie?

«Fordi Gud elska deg og meg så mye gav han sin sønn, derfor ønsker jeg å gi.»

«Fordi Gud elska deg og meg så mye gav han sin sønn, derfor ønsker jeg å gi.»

NG på Bjertnes VGS satte opp Post-it-lapper med tekst somfeks «driter du i Gud fordi han driter ikke i deg!» pluss noen Jesus u stikkers rundt omkring på skolen. Tirsdagen etter ble det også delt ut kjeks! 

Reaksjonene var postive fra medelevene.

- Ei syntes det var sååå koselig! forteller John Elijah som er med i gruppen.
- Og andre sa takk og tokk imot, og hvis folk spurte hvorfor jeg gjorde dette var svaret: «Fordi Gud elska deg og meg så mye gav han sin sønn, derfor ønsker jeg å gi.»

- Målet med å dele ut kjeks var å elske mennesker. De fleste får kanskje en bedre start på en stressende eksamenshverdag. Målet var å spre Guds kjærlighet på en kreativ måte, og jeg er ihvertfall fornøyd!

Hva kan du gjøre på din skole for å spre kjærlighet og gi medelevene dine en bedre start på skoledagen? :) 

 

 

Ha samlinger på din skole!

Ha samlinger på din skole!

Ha en samling på skolen din der dere kan både diskutere tro og ha det morsomt sammen.
Prøv å finne det lille ekstra som folk kommer til å like og som viser at dere virkelig bryr dere! #fordiGudelsketossførst

På Øya VGS Internatskole hadde NG samlinger noen torsdager i løpet av skoleåret! De som gikk i tredje trinn fikk ansvaret for å finne en bibeltekst/emne som de kunne lese og så diskutere. Det ble også litt lovsang og konkurranser med fellesskap etterpå. Samlingene var åpne for alle, og reaksjonene var kun positive! De som kom syntes disse kveldene var veldig bra og noe de hadde savnet fra før.

Hva er ditt beste tips for å få til en god diskusjon om tro på skolen? 
Andre tips på hvordan man kan spre Guds kjærlighet? :)

Isbilen kom til Oasen skole!

Isbilen kom til Oasen skole!

Idéen med å leie inn Isbilen kom på Gruppelederdagen. NG-gruppen på Oasen skole hadde lyst å gjøre noe nytt, og ei i gruppen ringte Isbilen og spurte om de ville komme. Under 1000kr senere hadde alle som ville på skolen fått is!

“Elevene var fornøyde og takknemlige. Alle syntes det var utrolig gøy! Vi fikk også en stor takk av lærerne etterpå, for de syntes også det var stor stas. Jesus sa at det du gjør mot en av disse mine minste, det gjør du også mot meg. Vi ville se elevene glade i en travel skolehverdag med mye mas om tentamen og eksamen.

Målet ved aksjonen var å vise kjærlighet til elevene. Og å vise andre at når du velsigner andre blir du selv velsignet. Vi drømmer om å se skolen vår fylt av Guds kjærlighet og godhet. Å jeg vet at Gud er godt i gang med å gjøre ting på Oasen Skole. Jeg har snakket med mange i ettertid av aksjonen og jeg ser at Gud holder på å åpne hjertene deres på en ny måte. Vi går på en kristen skole, og derfor har vi en annen mulighet enn mange andre. Vi får lede dem videre i livet med Gud.

Vårt mål: Når alle kommer på videregående, skal alle være så sikker i troen sin, og klare for å få med seg enda flere mennesker til himmelen.” - Julie medlem i gruppen.

 

Fullt trøkk i Jesusteltet

Fullt trøkk i Jesusteltet

Under landstreffet for russ i Kongeparken var det høy partyfaktor. Ny Generasjon sitt russearbeid, Jesusruss - hadde tradisjonen tro et "Jesustelt" der 15 Jesusruss og Kristenruss var tilstede for å utgjøre en forskjell. 

Det var nok ikke Jesus flesteparten av landets russ hadde i tankene når de kom til landets største russetreff. Likevel tok det ikke lang tid før ryktet om Jesus begynte å spre seg blant de 13.000 som var tilstede på arrangementet. I strålende solvær ruslet noen innom teltet for å stille spørsmål rundt det ondes problem, andre ønsket forbønn for ulike typer skader og sykdom. Lukten av boller sivet over parken, og det ble delt ut 10.000 gratis boller i teltet. Behovet for annen drikke enn alkohol var også stort, og 15.000 enheter med saft og vann fant veien igjennom tørste russekropper. 

Takknemligheten fra årets russekull var stor. Flere av de som arbeidet på standen i "Jesusteltet" var overrasket over hvor mye en bolle, et smil og en high-five kunne utrette. Mange fikk revet ned noen av fordommene mot kristen tro, og danseshowet utenfor "Jesusteltet" var nesten på høyde med dansingen i bussringene. 

Det er fremdeles noen uker igjen av russetiden. Vi oppfordrer deg til å være tilstede på de lokale russekroene. Det betyr mer enn du aner at du er der for klassekameratene dine!

Godhetsuka på Drammen VGS!

Godhetsuka på Drammen VGS!

Jentene på Drammen VGS gikk all in på årets Godhetsuke!

Tirsdag:

En "Gjett hvor mange godteri det er"-konkurranse, og masse muffins. Du fikk en muffins hvis du spurte hva Joh 3.16 var og 2 muffins hvis du kunne sitere Joh 3.16. PS: en veldig god måte å legge fokus på Jesus! 

Onsdag:

Delte de ut "parkeringsbot" med en koselig hilsen på alle bilene! Se bilde lenger ned :) 

Torsdag:

For å være sikre på at alle på skolen fikk noe satte de opp ca 1300 lapper med oppmuntringer på alle skap. 

Fredag:

Fortsatte godheten med godteri og ekstra stas på doene :)

Målet:

Spre godhet og lyse opp hverdagen litt, særlig nå i eksamenstider. Målet var ikke bare å gjøre godhet synlig, men også å gjøre Jesus synlig. - Sara, medlem i gruppen. 

Jeg overhørte folk som sa de syns det var koselig og at de husket at vi hadde hengt opp lapper på Valentines i fjor. 
Mange satte stor pris på det å få en lapp på skapet sitt, eller som vi gjorde på fredag da vi hang opp lapper og godteri på speil. :) - Malin, medlem i gruppen. 

 

I sofakroken med NG-heltene!

I sofakroken med NG-heltene!

Tonje er med i NG-gruppen på Bore US.

- Jeg ble spurt av to jenter som hadde lyst å starte Ny Generasjon om jeg ville være med og jeg svarte ja med en gang. Jeg svarte ja fordi jeg er selv aktiv i ungdomsarbeidet i Gand kirke. Jeg har hørt om andre som har slike kristen-møter på skolen og har alltid syntes at det virker så kjekt. Jeg er også veldig glad i å være med å lede, styre ting og å snakke foran folk.

- Vi vil at de kristne på skolen skal bli mer kjent med hverandre og kunne møtes og snakke om troen sin. Jeg synes det er bra og godt gjort av folk å tørre å vise at en er kristen andre steder enn i kirken.

- Målet for gruppen er å lære folk om kristendommen, om vår personlige tro og syn på troen. Å få folk til og ikke synes det er kleint å si at en er kristen. Jeg vil også kunne diskutere tro med andre og ha med meg Gud inn i den travle skolehverdagen.

- Jeg anbefaler de fleste å starte en gruppe på skolen. Det er best om dere er flere som starter den sammen, ellers kan det ta litt mye tid for en person og bli stress. Det er veldig kjekt å være med å skape et godt fellesskap og diskutere kristendom, så har du tid til å starte en gruppe på skolen din så anbefaler jeg det. Det er sinnssykt kjekt.

I sofakroken med NG-heltene!

I sofakroken med NG-heltene!

Helene forteller om NG på Kjenn US. 

- Jeg startet opp gruppen fordi jeg ville vise mine medelever hvor fantastisk Gud er. Målet med gruppen var at de skulle få et godt bilde av Gud og kristendommen. Jeg ønsker at det hadde det kommet flere elever på møtene, og at flere elever hadde vært aktive i arbeidet vi gjør.

 - Jeg husker tilbake til da vi hadde vårt andre møte hvor det var en elev som lurte på hva vi drev med. Han hadde så mange gode tanker og spørsmål og var veldig nysgjerrig. Selv om han ikke var kristen så kjente han seg igjen i det vi snakket om.

- Beste aksjonen vi har haft var vel når vi delte ut peppekaker. Da så vi hvor mye en liten pepperkake kan gjøre for en person og alle ble jo kjempeglade.

Hilsen til de som vurderer å starte gruppe:

- Hvis du har lyst til å ha en NG-gruppe så bare gjør det. Jo lengre tid du bruker på å gruble desto lengre tid tar det før det blir starta opp en. Mitt tips er egentlig å bare hoppe ut i det å starte en gruppe.

I sofakroken med NG-heltene!

I sofakroken med NG-heltene!

Sebastian driver NG på Jessheim VGS! 

-Jeg startet opp Ny Generasjon i fjor sommer og følte rett og slett et kall til å starte det. Det har aldri vært noen form for kristent-lag på skolen, så jeg fikk et hjerte for skolen min. Målet har alltid vært og vil være å kunne være ett sted hvor hvem som helst som lurer på ting om Jesus kan komme. Og for kristne som ønsker å vokse i troen sin. 

- I starten hadde jeg store forventninger og de første 4-5 ukene var det bare meg og en kompis som ba i klasserommet. Etterhvert så kom det andre kristne som hadde sett samme behovet og ble med. Dette er yngre elever som jeg har kjempe tro på og som er gode leder for neste år.

- Den beste samtalen jeg har hatt var med ei jente som kom på besøk på NG og hun var ikke troende. Vi snakket om Jesu sin fred og at han kom for å gi fred og kjærlighet. Gud møtte opp og hun ønsket å ta imot Jesus. Dette var veldig sterkt og hun er per i dag forsatt med i NG.

- Det å leve ut sin tro på skolen er jo helt fantastisk. For jeg tror når man lever ut det man tror på så trenger man ikke flere "masker". Du går bare rundt å livet ditt blir et vitnesbyrd, og det er flott i seg selv. Det er jo selvfølgelig andre medelever som er uenige i det enn tror på selv, og da er det bare så enkelt som å elske dem. Man må ikke være enige med noen for å kunne elske dem, og det er det jeg synes er så bra med NG.  

Hilsen til andre som vurderer å starte gruppe: 

- Om du går på ungdomskolen eller videregående så er NG noe for deg. Det er en mulighet for deg til å vise fram troen på en måte hvor andre ungdommer kan relatere og forstå. Dette er perioder i livet hvor du kan hjelpe noen og lede dem til Jesus. Ikke la frykt, tid, tall eller omstendigheter holde deg igjen fra å være et lys i noen sin mørke hverdag.

I sofakroken med NG-heltene!

I sofakroken med NG-heltene!

 
image (1).jpg
 

Ingvild fra Akademiet VGS forteller om hvorfor hun har NG-gruppe!

- Det Jesus har gjort for meg er så enormt stort, og ingenting kan hindre meg i å dele det med andre. 

-Jeg tok over gruppen fra andre. Lederen for NG på Akademiet skulle slutte i det jeg skulle begynne - så det passet jo perfekt. Han visste at jeg var gira, til tross for at jeg aldri hadde drevet med NG tidligere. Jeg visste at jeg fra starten av ønsket å være tydelig ovenfor mine klassekamerater med hva jeg trodde på - så svaret ble et enkelt JA.

- Målet med gruppen er å vise de på skolen hvem Jesus er. Få vekk alle vrangforestillinger av en Gud som sitter på en sky med pekefingeren, og skape et bilde av en kjærlig og god Gud som sendte sin enste sønn for hvert enkelt menneske.

-Jeg skulle ønske at flere ga møtene våre en sjanse. Vi samler 10 % av de som går på skolen, noe som er bra. Likevel tror jeg mange ville fått en positiv overraskelse dersom de faktisk hadde kommet på et av møtene vi har. Jeg skulle også ønske at ledelsen på skolen ikke hadde vært en begrensning, og at vi hadde fått lov til å gjøre hva som helst - DA hadde det blitt fest.

-Den beste aksjonen jeg har vært med på er bibelutdeling, uten tvil! Å kunne gi Guds ord til alle mine medelever - det er stort! Alle fortjener en Bibel. Kanskje leser de ikke i den nå, men jeg tror likevel at den vil være til velsignelse til rett tid.

Hilsen til de som vurderer å starte gruppe: 

- Kjør på! Guds rike er en fest, og vi må gjøre det vi kan for at folk skal få oppleve det allerede nå. Det er vår oppgave å spre Guds godhet og kjærlighet - hvis ikke vi gjør det, da er det ingen andre som kommer til å gjøre det. Frimodighet og glede smitter - vær på tilbudssiden og gi mer enn det som forventes:) Det vil bli lagt merke til! Gud er på vår side.

Valentines 2016!

Valentines 2016!

I år feiret mange NG-grupper Valentines ved å dele ut slikkepinner og spre Jesu kjærlighet på sine skoler! Her finner du updates fra noen av dem:

Oppdal VGS

-Målet va at folk skulla kom på skulinj og få hør nå godt om se sjøl og at folk skulla få vit at dæ
finns en Gud som æ glad i dæm. Oss villa at folk skulla bli glad og berørt.
Lukas

Halden VGS

- Skulle egentlig ikke på skolen idag, men sto opp tidlig og dro ned å la kjærlighetene på alle bordene i kantina og ateret, en for hver stol. Etter 10minutter var alle 300 borte :D
Simon

Drammen VGS

-Stemningen er på topp her på Drammen VGS! :D Vi har delt ut slikkepinner i kantinen, biblioteket og ga det til folk som gikk forbi. :)
Elisabeth

Elverum VGS ble inspirert av Halden VGS og la ut slikkepinner på bordene i kantina! 

- Målet var enkelt og greit å spre kjærlighet og gjøre noe koselig for elevene samtidig fikk vi da vist dem et bibelvers(1 Kor 13, 4-8) så kanskje de tenker på det og tar det med seg videre!
Silje

På Kjenn US tok slikkepinnene slutt på 15minutter!

- Alle elevene var kjempefornøyde og det strømmet på med elever i kantina.
Helene 

Akademiet VGS hengte opp slikkepinner og lapper på alle skap! 

-God Valentinesstemning på AKA!
Ingvild

 

På Hetland VGS ble det satt opp slikkepinner/drops og post-it-lapper med oppmuntringer  på alle skap! 

- Vi ville vise hvem Jesus er ved å glede andre og vise at alle er satt pris på uansett og å oppmuntre folk! Det var mange som snakket om det i etterkant og sa at det var veldig koselig og de fleste var veldig glade.
Ingrid

NG-heltene forteller - derfor driver vi NG

NG-heltene forteller - derfor driver vi NG

Her kan du lese hvorfor noen av NG-heltene driver NG på skolen! 

- Vi vil være et lys i andres mørke. 
Silje, Elverum VGS

- Vi vil at skolen vår skal få et rett bilde av Gud. 
Simon og Sondre, Halden VGS

- Jeg sprer glede for å vise at Jesus ikke er en pekefinger-Gud, men en åpne-armer-Gud. 
Sofie, St.Halvard VGS (Drammen)

- Gud dukker opp hvor som helst - til og med på skolen! 
Lukas, Oppdal VGS

- Jeg ønsker å vise folk at kristendommen ikke handler om religion men om relasjon. 
Sebastian, Jessheim VGS

- Gud er for god til å ikke deles.
Julie, Oasen skole (på bilde)

Bibler - den perfekte julegaven

Bibler - den perfekte julegaven

IMG_8795.JPG

"Guds ord har kraft til å forvandle liv og omstendigheter." 

En morgen før jul delte NG-gruppen på Akademiet ut 100 innpakkede bibler og slikkepinner til både elever og lærere på skolen.

- Alle ble veldig glade. Det var lett å se at ingen forventet å få en ekstra julegave på en vanlig fredag. forteller Ingvild som er med i gruppen. 

De hadde også en "Hvem er Jesus?"-andakt på skolen i samarbeid med en kirke som noen av gruppemedlemmene er aktive i.

- Gruppen vår har et godt samarbeid med kirken, og de stiller gjerne opp. De fortalte om hvem Jesus er, og at det er viktig å kjenne han, ikke bare vite om han. sier Ingvild. 

Desember på Mandal VGS

Desember på Mandal VGS

NG på Mandal VGS viste virkelig Guds kjærlighet i desember!

Det begynte med varm kakao og reaksjonene var bare positive. Senere hadde gruppen en stand der det ble delt ut julegaver (NG-bibelen), slikkepinner, klementiner og pepperkaker.

- Jeg tror vi aldri har gitt ut så mange bibler på en utdeling før, forteller Rebekka som er med i gruppen.  

Til slutt satte gruppen sammen juleevangeliet på rim.

-  Dette ble gjennomført for 2 år siden også, og ble veldig vellykket. Derfor ville vi prøve det i år igjen. Styret samlet seg et par midtøkter før avslutninga, og fordelte roller, samt øvde. Fremføringa gikk bra, og alle syns det var gøy å se på. sier Rebekka.

- Alt i alt har dette vært et veldig bra halvår, og vi i styret gleder oss masse til enda ett!

Hilsen fra Bore US

Hilsen fra Bore US

Her er en hilsen fra Hannah og den nystarta NG-gruppen på Bore US:

- Første gang vi hadde møte, møtte det opp nesten 60 stk og neste gang var det nesten 50 stk. Vi syntes det har gått veldig bra, og det virker som de andre også liker det. Vi har snakket litt om hvorfor vi er kristne og fortalt litt om hva det vil si å være kristen. I tillegg har vi fått delt ut bibler til de som ville ha det.

- Vi satser på at det blir et bra halvår denne våren :)