1.png
4.png
1.png

VÅR DRØM:


Å GI EVANGELIET TIL NORGES UNGDOM

SCROLL DOWN

VÅR DRØM:


Å GI EVANGELIET TIL NORGES UNGDOM

Ny Generasjon er et redskap som fungerer. 

Etterspørselen er stor og for å få spredt arbeidet til nye regioner trengs det økonomisk støtte. Kontor, ressurser, mediaproduksjoner og reise koster både tid og penger. Det er kirker og månedlige givere som bærer arbeidet i bønn og ved gavene som gis. NG-gruppene består av helter som fortjener det absolutt beste! De tar Jesus til sine skoler og sprer hans kjærlighet hver dag. Ungdommene er Norges håp og fremtid og vi vil gjøre alt for å hjelpe dem på best mulig måte.

 
download (2).png

Trine

Jeg fikk som 13-åring et kall fra Gud om å starte Ny Generasjon på skolen min. Men som én av de minst populære elevene på skolen tenkte jeg at det heller kom til å skade Jesus’ rykte, fremfor å gagne det. Etter 2 år, utallige bønner og mange nesten-telefoner til NG-kontoret bestemte jeg meg endelig for å ta steget og starte en gruppe. Jeg fikk drøssevis av støtteerklæringer fra medelever og på første møte kom ca. 50 personer, av en skole på 200 elever. Alle fikk nystekte vafler, høre budskapet om Jesus og et nytt syn på vår kjærlige Gud, samtidig som én gutt tok imot Jesus på ordentlig.

IMG_7031 (1).jpg

Akademiet VGS

Akademiet VGS sprer mye kjærlighet og glede på sin skole! De har blant annet delt ut masse frukt og pizza.  

- Jeg har aldri sett en sånn kø for å få pizza! sier Ingvild som er med i gruppen. 

- Vi fikk mange kommentarer om at "Dette var akkurat det jeg trengte i dag" og "Dere er så snille". 

De inviterer til månedlige møter, der de forteller om Jesus.

tverrlandetVGS1 (1).jpg

Tverlandet US

På Tverlandet US utenfor Bodø bestemte de seg for å dele ut bibelpakker til påske!

En tidlig morgen sto NG-gruppa utenfor skolen og delte ut bibler og Kvikklunsj til alle som ville ha sammen med en klisterlapp der det sto "Jesus <3 U". 

- Noen ble glade og takket og vi hadde faktisk en del sjetteklassinger som kom og påsto de gikk i åttende klasse for å få! forteller Mathias som er med i gruppen. 

4.png

NG I 2020


NG I 2020


HVER SKOLE TRENGER EN NY GENERASJON-GRUPPE

I Norge er det over 1600 skoler (ungdomsskole, videregående, høyskoler, universitet) med til sammen rundt 900.000 elever og studenter. I dag finnes det kristent arbeid på mindre enn 15% av dem, der Ny Generasjon har rundt 70 grupper. Ny Generasjons hårete mål er å starte 500 grupper som gjør Jesus kjent på skolen sin innen 2020. Potensielt snakker vi om i underkant av 200.000 ungdommer som kommer innenfor rekkevidde av evangeliet. For å klare dette trengs det 200 partnerkirker som starter mellom 1-5 Ny Generasjon-grupper hver. 

HVER ELEV TRENGER EN BIBEL

Vi tror at evangeliet er Guds kraft til frelse. Ny Generasjon grupper har siden 2005 delt ut over 100.000 ny testamenter til norske ungdommer. Vår drøm er at alle elevene skal få en bibel i løpet av de årene de er på skolen.

I første omgang så er vårt mål å dele ut Ny Generasjon-bibelen til 250.000 elever og studenter i løpet av 2020. Det krever et kjempeløft. Dette handler om at en ikke kristen elev skal få bibelen presentert på et forståelig språk og med et innbydende design, i tillegg til vitnesbyrd av ungdommer som selv har opplevd den forvandlende kraften i den levende boka. 

Bli giver:

Bruk knappene under for å gi ønsket beløp eller trykk på "annet beløp" hvis du ønsker å gi en engangsgave, en årlig gave eller et annen månedlig beløp.