IMG_4993.jpg
IMG_4993.jpg

TRAINEE 18/19


Ny Generasjon drives av elevene selv, men vi ønsker at alle grupper skal få den hjelpen de trenger fra stab og trainees i Ny Generasjon!

SCROLL DOWN

TRAINEE 18/19


Ny Generasjon drives av elevene selv, men vi ønsker at alle grupper skal få den hjelpen de trenger fra stab og trainees i Ny Generasjon!

Et år som trainee i NG er et år for Gud!

Som trainee får du bruke de talentene du har for å gjøre noe for Guds rike, og finne enda flere du ikke visste du hadde.  Ett år som trainee handler om å sette fokus på "Others first", noe som vil utvikle din relasjon til Gud.  Du får treffe mange nye mennesker og NG-grupper og være med å hjelpe dem med det de trenger for å spre Jesus på sine skoler. 


De forskjellige rollene du kan søke til:

Gruppekontakt:

 
Gruppekontakt.png
 

Som Gruppekontakt jobber du med å støtte NG-gruppene rundt omkring i Norge. Det blir telefonsamtaler for å høre hvordan det går, eposter og skolebesøk. I tillegg får du også være med i prosjekter for å finne nye ressurser som kan hjelpe gruppene. 

Vi søker deg som elsker mennesker og har lyst til å oppmuntre NG-gruppene på skolene!


I tillegg til å jobbe fra kontoret i Oslo hver tirsdag ettermiddag kommer du  til å reise på festivaler og konferanser ca 1 gang/måned etter avtale.

JOURNALIST:

 
 

Som Journalist får du jobbe mye med å skrive, men også planlegge en del av kommunikasjonen. Du kommer til å kontakte NG-grupper for å skrive en artikkel om hva de gjort på skolen, skrive tekster til feks nettsiden og magasinet, samt planlegge hva vi publiserer på sosiale medier.  

Vi søker deg som elsker ord, hater skrivefeil og har lyst til å bruke skriftlig kommunikasjon for å inspirere ungdommer. 

FILMSKAPER:

 
Film.png
 

Som Filmskaper får du jobbe med å filme og redigere filmer til nettsiden og ulike prosjekter som feks "Misjonær på skolen".  Det blir en del selvstendig arbeid, men også muligheter for å påvirke hvilke prosjekter du skal filme. 

Vi søker deg som er kreativ, kan mye om film fra før og som vil lage videoer som blir virale hits!

GRAFISK DESIGNER:

 
 

Som Grafisk designer kommer du å være involvert i mange forskjellige prosjekter. Du kommer til å jobbe feks med alt fra instagrambilder, design til nettsiden og plakater som NG-gruppene kan bruke på skolen. 

Vi søker deg som kan en del om grafisk design fra før og som ønsker å jobbe for å presentere evangeliet på en fresh og moderne måte. 

PROSJEKTTRAINEE/POTET:

 
 

Som Potet kommer du å være involvert i nesten alle prosjekter vi jobber med. Arbeidsoppgavene kan variere mellom å trykke t-skjorter, selge annonser til magasinet, besøke NG-grupper, utvikle nye produkter til NG-shopen, skrive og holde andakter, jobbe med databasen eller lage en epic quiz til julebordet. Arbeidet blir tilpasset etter hva du liker og kan. 

Vi søker deg som kan ta initiativ, liker å ha mange baller i luften og brenner for å gi Jesus til Norges ungdom. 

Promotør:

 
 

Som Promotør kommer du reise mye og stå på stand for NG på forskjellige festivaler og konferanser. Arbeidsoppgavene blir å få inn nye medlemmer, starte NG-grupper og holde seminar. Det blir også litt kontorarbeid for å forberede det praktiske før reisen.  På reise kommer du til å treffe mange av de NG-gruppene som finnes rundt omkring i Norge. 

Vi søker deg som er utadvendt og elsker å treffe nye mennesker og snakke om Gud og NG. 

I tillegg til å være på kontoret hver tirsdag ettermiddag kommer du til å reise 1-2 helger/måned. 


Praktisk info for alle rollene:

 

  • Året begynner i august og slutter i juni.
  • Vanligvis jobber man en til to ettermiddager hver uke + evt reiser. 
    (Arbeidstid kan vi bli enige om, og er fleksible for at det skal passe din studieplan best mulig)
  • NG kan kombineres med studier på høyskolen for ledelse og teologi og teller da som praksisen du trenger.
 

Sammen for Norges ungdom!