UT17 - NASJONAL UNGDOMSFESTIVAL

 

Vi inviterer deg mellom 13-19 år til en nasjonal ungdomsfestival, 21.-23.sep 2017 i Kristiansand. UT17 ønsker å inspirere og utruste deg til å gi Jesus til Norges ungdom. Vi har fokus på 3 konkrete verktøy som er å starte Ny Generasjon-grupper på skoler, starte/fornye ungdomsarbeid og dele ut bibelen til sine venner. 

 
 
 

Priser konferanseavgift

"Earlybird" - 1.des - 1.mai                               599,-/499,-*

Vanlig pris - 2.mai - 01.sep                           699,-/599,-*

"Siste liten" - 02.sep - 21.sep                       799,-/699,-*

Andre priser:

Matpass -      430,-

Overnatting - 200,-

Påmeldingsinfo og betingelser:

- Ved påmelding, kan man bli medlem i Ny Generasjon. Da får man 100 kr avslag i prisen (se priser med *). og Ny Generasjon får flere hundrelapper pr medlem som går til å gjøre Jesus kjent på skoler. Ved inngåelse av medlemskap vil man være medlem i hele 2017, og i januar 2018 kan man velge om man ønsker å betale for et år til eller om man vil melde seg ut. 

- Hvis du melder på andre enn deg selv, må du være fylt 18 år

- Ved endring eller avmelding vil det bli innkrevd et gebyr på 200,-. Endringer eller avmelding etter 01.sep 2017 er ikke mulig. 


 

 

DRA PÅ UT17 MED FRI UTEN FRAVÆR!

Er du med i en NG-GRUPPE, eller i en kirke tilknyttet PBU eller DFEF-UNG så kan du søke om fri uten fravær ved å fylle ut skjema via knappen under:

karin@pbu.no
tarjei@dfefung.no
espen.larsen@nygenerasjon.no

Ved søknad fra PBU lokallag: Karin Fjerdingby
Ved søknad fra DFEF lokallag: Tarjei Berge
Ved søknad fra NG-gruppe: Espen Larsen

 

OVERNATTING


REISESTØTTE

Utbetales kun til NG-grupper som deltar på styremøtet fredag 22.september under UT17. Satser for reisestøtte er følgende:

 

1500 kr/pers
1200 kr/pers
 600 kr/pers
300 kr/pers

Nord (Finnmark, Nordland, Troms)
Midt (Hordaland, Trøndelag, Møre og Sogn)
Øst (Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold)
Sør (Rogaland, Aust-Agder, Telemark)

 

Reisestøtten blir utbetalt fra medio august og fortløpende frem til UT17. Hvis reiseutgiftene dine overstiger støtten du får, kan du sende en mail til hei@nygenerasjon.no  for å søke om å få dekket mer av reiseutgiftene dine. Kvitteringer vedlegges da og mailen må sendes innen 30.sep. Støtten som overstiger reisesatsene blir utbetalt innen 5.okt. Hvis du får mindre utgifter enn det du har utbetalt, brukes resten av støtten til drift av NG-gruppen deres. Skriv gjerne noen ord i søknaden om hva dere ønsker å bruke det til! Er også mulig å søke om støtte til noe av deltakerutgiftene i forbindelse med festivalen, hvis det begrunnes i søknaden. 

 

Arrangører: DFEF-UNG, PBU, Ny Generasjon, Oasen Søgne, Filadelfia Kristiansand og Betania Kristiansand.