utkast+alla+hjärt.jpg
 

Valentines Day er rett rundt hjørnet - dette er en fantastisk mulighet til å gjøre godhetsaksjoner for å spre ekte kjærlighet - Guds kjærlighet! Gjør denne dagen til en dag dine medelever husker, og spre Guds kjærlighet på din skole eller studiested. Her kan dere finne noen ressurser som dere kan laste ned og bruke på Valentines Day!

 

RESSURSER TIL VALENTINES DAY

Skärmavbild+2018-02-05+kl.+18.56.23.png
Skärmavbild+2018-02-05+kl.+18.56.31.png
 

Innpakningspapir

Ny Generasjons Bibelen er perfekt størrelse til å pakke inn i et A4 ark, og her har du skikkelig fine innpakningspapir du kan skrive ut og bruke. Nedenfor finner du en nedlastbar fil med en bunch av forskjellige design dere kan bruke!

 

Valentines hjerte

Å dele ut kaker, godteri og andre søtsaker er populære aktiviteter å gjøre av Ny Generasjons-grupper på Valentines Day. For å være sikker på at folk får med seg hvem som gjør aktiviteten. Disse lappene kan dere printe ut å teipe på ulike ting dere deler ut. Mange grupper henger også lapper på for eksempel bokskap - dette er også en god idé!

 

Anatomisk hjerte
Samme ide som ovenfor, men med en annen vri.

 

Valentines utfordringer

Utfordre dine venner til å gjøre ulike utfordringer i anledning Valentines Day.

 

Valentines komplimenter

Skal dere gjøre en større godhetsaksjon, og synes det er vanskelig å komme på hva dere skal skrive til alle? Last ned denne PDF’en som inneholder ulike forslag til hva dere kan skrive.

 

ANDAKT

HVA ER EKTE KJÆRLIGHET?

Så blir de stående, disse tre: trohåp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten (1.kor 13:13) Dette er et veldig kjent vers i Bibelen. Men hva betyr det egentlig?