Forestillingen ”Filter” følger en klasse gjennom noen turbulente og utfordrende dager på videregående. Fylt av humor og følelser, blir evangeliet fremstilt på en måte som utfordrer og inspirerer til etterfølgelse av Jesus. Perfekt å ta med vennene sine på som ikke tror, men vil også utruste kristne til å være hverdagskristne og til å se hvordan man kan vise et glimt av Guds godhet på sin skole.

Forestillingen etterfølges av en kort andakt, og tilsammen varer dette i ca 75 minutter. Alle forestillinger starter 20:00, om ikke annet er oppgitt. 

Reiserute:

Fre 3.mars - Oasen Søgne                                        - Lør 4.mars - Filadelfia Lyngdal

Fre 17.mars - Klippen Sandnes                                  -  Lør 18.mars - Familiekirka Mandal 

Fre 24.mars - Filadelfia Arendal (19:30)                    - Lør 25.mars - Høydalsmo Samfunnshus (Arr: Betania Øyfjell)

Lør 22.april - Tabernaklet Haugesund

Tors 4.mai - Markus Kirke, Oslo. (19:00)

Fre 5.mai - Betania Tønsberg                                     

Fre 12.mai - Pinsekirken Fræna                                  - Lør 13.mai - Pinsekirken Elverum

Fre 19.mai - Håpet Eidsvoll

Lør 17.juni - Jesusfestivalen Oslo

Kommer vi ikke til din by? Ta kontakt for å booke en forestilling på de datoer som er ledige.  Crewet som reiser rundt med musikkteateret består av 9-12 personer. Kirkene som får besøk dekker overnatting og mat til denne gjengen + en liten egenandel på 4500 kr som er med og dekker noe av reiseutgiftene og andre utgifter med forestillingen. Forestillingen er tilgjengelig for booking fra februar til mai.

Kontakt oss på hei@nygenerasjon.no for spørsmål og booking! 

Forestillingen Filter mottar støtte fra LNU Kultur.