Livet mitt er helt perfekt. Jeg bekymrer meg aldri over verken store eller små hendelser i livet. Står alltid opp med en gang vekkerklokken ringer og er i nydelig humør uansett når på dagen noen snakker til meg. Valgene jeg tar er til enhver tid det beste valget som er tilgjengelig. Egentlig har jeg aldri gjort noe galt i livet, ei heller tenkt en tanke som ikke er perfekt. Aldri servert så mye som en liten hvit løgn en gang.

Nå har jeg faktisk servert en lang løgn her, jeg er faktisk ikke helt perfekt. Vi har alle forbilder som vi ofte tenker er perfekte folk, også blir vi lett skuffet når vi ser at den perfekte fasaden slår sprekker. For en stund siden var det en artist som ikke kunne gjennomføre en konsert på grunn av noen dråper vann på scenen. Ingen kjendiser, presidenter eller modeller er perfekte.

En person kan derimot kalles for Mr Perfect. Det var ikke kun en perfekthet som vi ofte ser i sosiale medier, men han levde et perfekt liv på alle livets områder. Folk kom med utfordringer og prøvelser, men han levde perfekt også igjennom alle fristelser. Selv om vi er langt ifra perfekte, så tilbyr denne personen oss å bli perfekte igjennom ham. Han ser forbi våre feil og mangler og tilgir oss på en perfekt måte for alle de gangene vi har dummet oss ut på ulike måter. Mr Perfect har alltid vært perfekt og vil alltid være perfekt. Jesus Kristus er hans navn.

Mens vi lever i en verden som ikke er perfekt er det godt å vite at vi kan bli kjent med Mr Perfect. Han har ikke lovet oss en perfekt tilværelse på jorda, men har sagt at en dag vil han tørke hver tåre bort fra vårt øye (ÅP 7:17). Og selv om ikke kloden vår er perfekt – så hjelper det veldig å leve livet sitt sammen med Han som er perfekt! Hans humør går nemlig ikke i bølgedaler og hans tanker om deg er helt stabile uansett hvor ustabil du er. Han elsker deg faktisk med en perfekt kjærlighet.

Avslutt gjerne andakten din med å fortelle et konkret eksempel eller to på hvordan det har hjulpet deg i hverdagen å ha en relasjon til en perfekt Gud.