IMG_9862.JPG
Klimaforandring.jpg
IMG_9862.JPG

NG + KIRKEN = SANTKirken er verdens håp! Sammen kan vi gjøre evangeliet

tilgjengelig til Norges unge elever og studenter.

SCROLL DOWN

NG + KIRKEN = SANTKirken er verdens håp! Sammen kan vi gjøre evangeliet

tilgjengelig til Norges unge elever og studenter.

"JEG VIL BYGGE MIN MENIGHET"

Vi tar Jesus på ordet når han sier at "Jeg vil bygge min menighet". Det er kirkens oppdrag å gjøre evangeliet kjent for alle mennesker. Ny Generasjon ønsker å være den lokale kirkens redskap for å gjøre Jesus kjent på skolene. Skolen er en av de mest effektive arenaene for dette oppdraget. En lokal kirke som gjør evangeliet kjent på skolene vil på sikt gi alle i sitt nærområde kjennskap til evangeliet.

Både Ny Generasjon og kirken ønsker at ungdommer skal bli kjent med Jesus. Med nesten 900.000 elever og studenter i Norge tror vi at skolen er en viktig arena for kirken å være tilstede på. Ny Generasjon er det perfekte redskapet for kirken som vil gjøre Jesus kjent på skolene. Ny Generasjon ønsker å gå i kompaniskap med de kirker som har dette målet.

Dette kaller vi PARTNERKIRKE.

 

 

En partnerkirke

 • Har som en del av sin visjon å gjøre Jesus kjent på skolene i sitt område og bruker Ny Generasjon som et redskap for at det skal skje.

 • Inspirerer og oppmuntrer elevene fra kirken til å engasjere seg i NG-grupper på sine skoler.

 • Følger opp elevene som er engasjert i Ny Generasjon på sine skoler.

 • Er med som støttepartner med selvvalgt beløp fra 500 kroner og oppover.

Ny Generasjon tilbyr

 • Enkle rammer for presentasjon av Jesus på skolen.

 • Materiell og ressurser.

 • Nasjonal overbygning.

 • Tverrkirkelig nettverk.

 • Felles tilhørighet og identitet.

 • Basistrening og inspirasjon.

 • Økonomisk støtte gjennom LNU Frifond.

 • Nettverk for ungdomsledere.

 

FRA NOEN AV VÅRE PARTNERKIRKER

 
Vi i Young&Free Romerikskirken setter stor pris på samarbeidet med NyGenerasjon. Det at NyGenerasjon har kommet med Partnerkirkekonsept er en veldig logisk og bra utvikling. Istedenfor at de skal ha kontroll og oppfølging av hver enkelt gruppe i landet, tar den lokale kirke dette ansvaret. Dette fører til at det blir direkte kontakt mellom kirka og ungdommenes arbeid på sin skole. Det gjør at NyGenerasjon heller kan fokusere på å bidra med sin brede kunnskap og store «verktøykasse» i hjelp til ungdommene og ungdomsarbeidene. Vi ser at flere ungdommer i vårt arbeid er med i NyGenerasjon og velsigner sine venner gjennom dette.

- Silje og Samuel Eide Borgersen, Ungdomspastorer Young&Free Romerikskirken

Bilde PK1.png
 
Bilde PK2.png
Jesus gikk dit folk levde sine liv.
Hvorfor?
Fordi han elsket folk, og ville gi dem det beste han kunne gi dem: Evig liv gjennom troen på ham. Vi vil også gå dit folk lever sine liv, og dele det beste vi har. Og det stedet flest av landets ungdom samles er på skolene. Ny Generasjon hjelper oss som kirke å være frimodige, synlige og tydelige midt på skolegården. Ny Generasjon hjelper våre unge å dele sin tro på Jesus med sine venner. Derfor er Filadelfiakirken en partnerkirke.

- Daniel Egeli, pastor Filadefiakirken Oslo

 
Ny Generasjon er en enestående verktøy for menigheter som ønsker å nå ungdom via ungdom. Unge kristne finner hverandre på tvers av menighets-tilhørighet i NG-gruppen og får økt bevissthet på det å være Jesu ambassadører i sin hverdag. Vi er partnerkirke fordi vi liker tanken og ser effekten i praksis.

- Knut Idland, pastor Betel Hommersåk

 

RESSURSER TIL DIN KIRKE

 

ANDAKT - GRENSESPRENGENDE 

Her er en andakt som dere kan ta inspirasjon fra, eller følge manuset. 

Skjermbilde 2018-08-21 kl. 08.42.08.png
 
 

Fra Sentrumkirken og noen av NG- gruppene i Sandnes

VITNESBYRD TIL BRUK I DIN KIRKE 

Her er tre ulike vitnesbyrd som kan brukes i din kirke. Til hvert vitnesbyrd er det medfølgende slide som kan brukes til storskjerm i din kirke. 

 
Klimaforandring.jpg

BESØK FRA NY GENERASJON?


Vi kommer gjerne på besøk til din kirke- eller arrangement

for å inspirere deres ungdommer.

BESØK FRA NY GENERASJON?


Vi kommer gjerne på besøk til din kirke- eller arrangement

for å inspirere deres ungdommer.

KlimaforandringUT-kopi.jpg

KLIMAFORANDRING

Klimaet på en skole kan være fylt av neglebitende angst før eksamen, utfrysning i kantina for de som ikke er en del av gjengen og en sær duft av kritt og mugne klasserom. 

 

Jesus ønsker å forandre klimaet på norske skoler. Tenk om det på din skole var en deilig duft av tro, håp og kjærlighet. Ett klima der alle blir sett og elsket som de er, med oppmuntringer og positive ord. Det er ingen klimakvote som begrenser det Jesus ønsker å gjøre på din skole. Ingen kvote på hvilken forskjell man kan få lov til å bety. 

 

Gjennom en klimafylt preken ønsker vi å inspirere elever og studenter til å være klimaaktivister på sin skole. Kreative illustrasjoner, solid bibelundervisning og inspirerende historier fra ungdommer som har forandret klimaet, ved å ta vare på sin skole. 

 

Book oss til din kirke i kontaktskjema under

Pris: 2500 NOK for møte + reiseutgifter. 
Kan også kombineres med seminar og/eller søndagsmøte.