Vi elsker grensesprengende duppeditter, og vi ser opp til mennesker som sprenger grenser for hva vi trodde var mulig. Ved å sprenge noen begrensninger i ditt eget liv, kanskje du kan være med å se at Gud sprenger noen grenser på skolen din?

Grenseløs bønn
Be uten opphold, be så skal du få, det to eller flere har blitt enige om skal de få av vår Far i himmelen. Det er rett og slett noe grenseløst med det å be. Hvorfor ikke la 2017 bli et år der du ber større og mer konkrete bønner enn før? Be for din egen skole, men kanskje kan du kontakte noen av de andre NG-gruppene i byen eller i området rundt også kan dere be for hverandres skoler? Bønnehitlist med navn på 5 personer dere ønsker skal bli kjent med Jesus kommende skoleår er en nydelig start. Bønnestaffett der man har en dag i uka der man ber for skolen sin, før man leverer stafetten videre til nestemann i NG-gruppa. Eller hva med en bønnevandring rundt skoleområdet før skolen starter på morgenen?

Grensestrekkende planer
Legg noen planer for skoleåret som knaser litt, rett og slett noen sprø planer. Når du utvider perspektivet på hva du tror er mulig å gjøre på skolen din, så vil det frigjøre masse kreativitet som kan gjøre at folk får sett nye sider av hvem Jesus er. Noen tips kan være å ha droneløp i skolegården, en 8 meter høy statue av rektoren i hvit sjokolade i aulaen, dekorere plenklipperen til vaktmesteren eller strikke like gensere til alle i klassen. Eller noe helt annet. PS: Husk å spørre rektor først om du strekker grensene litt langt.

Grenserift
På din skole er det helt sikkert noen som har valgt å leve livet sitt litt annerledes enn deg, eller kanskje er det noen som kommer fra andre kulturer. Bestem dere for å rive i stykker grensene mellom folk som ser ulike ut, snakker annerledes, går i andre typer klær eller lignende. Du vet aldri hva som kan skje når man bygger vennskap, selv med de som man ikke har alt til felles med. 

Grenselesende
Bibelen går aldri av moten, den sprenger alltid grenser i folks liv når noen tar et lesejafs av boka. Bestill inn NG-bibler og gjør utdelingen med en litt annen vri. Heliumsbibler som sitter fast i ballonger oppe i taket? Eller hva med å gi en bibel med leseplan til klassen, og noen uker senere ha en kahoot der vinneren får en premie?