HVA ER EKTE KJÆRLIGHE?

Så blir de stående, disse tre: trohåp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten (1.kor 13:13) Dette er et veldig kjent vers i Bibelen. Men hva betyr det egentlig?

LIGNELSEN OM MOBILEN

Alle har et forhold til mobiltelefon, så hvorfor ikke bruke mobiltelefonen til å forklare evangeliet?

 

DEN NYE GUTTEN I KLASSEN

Å være kristen handler om å bli kjent med Jesus. På grunn av fordommer er det dessverre mange som ikke tar seg bryet til å bli kjent med ham.

 

PAPARAZZI

Vi mennesker skal stå til regnskap for livene våre. Ingen mener at forbrytere av noe slag skal få gå fri. Heller ikke små forbrytere. Vi ergrer oss når rettssystemet ikke fungerer og skyldige går fri. Det eneste problemet, er at vi er alle skyldige når vi skal foran Gud. I denne andakten vil du sette fokus på at alle mennesker er skyldige for Gud og at alle sider ved livet er synlig for ham. De gode nyhetene er at Jesus har kjøpt oss fri fra alt vi har gjort.

 

JESUS OG BANANEN

Mange norske ungdommer har et feil bilde av Jesus. Det de vet om Jesus har de hørt gjennom skole, konfirmasjon, media og litt kjedelige gudstjenester. Alt for mange sitter igjen med inntrykket av en kjedelig religion som ikke har noe å bidra med til livet. Jesus kommer ofte dessverre i en kjedelig innpakning. Gjennom denne andakten viser du at det å være kristen handler om å bli kjent med og følge Jesus, og at han ikke er kjedelig.

 

HELT PERFEKT. NESTEN.

Livet mitt er helt perfekt. Jeg bekymrer meg aldri over verken store eller små hendelser i livet. Står alltid opp med en gang vekkerklokken ringer og er i nydelig humør uansett når på dagen noen snakker til meg. Valgene jeg tar er til enhver tid det beste valget som er tilgjengelig. Egentlig har jeg aldri gjort noe galt i livet, ei heller tenkt en tanke som ikke er perfekt. Aldri servert så mye som en liten hvit løgn en gang.